Bel direct!
0541-291782

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Hier vindt u de privacy verklaring van Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV.

Inleiding

Op deze pagina leggen wij uit hoe wij uw gegevens verzamelen, hoe we deze opslaan, hoe wij ermee omgaan, en voor welke doelen wij uw gegevens opslaan. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De rechten kunnen in de toekomst wijzigen, het is daarom aan te raden om de verklaring regelmatig na te zien.
Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV
Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV is een mechanisatiebedrijf in Twente, die zich voornamelijk richt op de landbouw en de tuinbouw. Het bedrijf helpt bedrijven en particulieren bij de aanschaf van nieuwe machines, en het onderhoud hiervan. Er zijn situaties waarin uw gegevens door Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV worden verzameld. Deze verklaring gaat over wat er met de gegevens gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw eigen gegevens aan kunt geven. Wilt u graag dat wij op een andere manier omgaan met uw gegevens, neem dan gerust contact op: Telefoon: 0541 – 29 17 82 | Email: info@huubsanderink.nl | Adres: De Mors 4, 7631 AJ Ootmarsum.

Doel Gegevens


Het versturen van nieuwsbrieven
In de toekomst zal Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV nieuwsbrieven toesturen. Deze nieuwsbrieven zijn informatief en/of commercieel getint. Hiervoor worden uw voornaam en emailadres verzameld. De gegevens worden door uzelf mondeling, via email, of in de toekomst via onze website aan ons verstrekt. Onderaan de nieuwsbrief kunt u zich hiervoor afmelden, en uw gegevens worden niet meer voor de nieuwsbrieven gebruikt, totdat u zich weer aanmeld voor de nieuwsbrief.
Contact opnemen
In de meeste gevallen zal Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV uw gegevens nodig hebben om u van dienst te kunnen zijn. De persoonsgegevens worden verzameld die u aan ons meestuurt, zoals uw naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, en emailadres. De gegevens worden gebruikt voor een advies op maat bij de aanschaf van een nieuwe machine, of voor een reparatie of een periodieke onderhoudsbeurt. Zodat wij u in de nabije toekomst kunnen benaderen (elektronisch of fysiek) voor wat u ons gevraagd heeft. En zodat wij, eventueel overeenkomsten (denk hierbij aan prijsopgaves) voor u kunnen opstellen.
Analytics
De website van Huub Sanderink BV verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan het aantal pagina’s dat u in een bepaalde sessie bezoekt of de pagina’s die u veel bezoekt.

Ontvangers


Bever Powerall
De persoonsgegevens van onze vaste klanten worden opgeslagen in het administratie programma Bever Powerall. Dit programma wordt geraadpleegd door ons, wanneer u ons vraagt om bij u langs te komen. Of wanneer wij u willen bellen of mailen voor informatieve en/of commerciële redenen.
DenkoICT
De email wordt gehost bij DenkoICT. Als u contact met ons opneemt via de formulieren op onze website of rechtstreeks via ons emailadres, worden de betreffende mails opgeslagen op de servers van DenkoICT.
VPSdirect
De anonieme gegevens die u achter laat via onze website, worden opgeslagen op de servers van onze host provider, genaamd VPSdirect.

Opslag periode

Uw gegevens worden voor een langere tijd bewaard door Huub Sanderink BV, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van wettelijke regelgeving uw gegevens langen dienen te bewaren.
Het versturen van nieuwsbrieven
Uw emailadres en voornaam worden opgeslagen in Bever Powerall. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt zich namelijk uitschrijven wanneer u wilt via de link onderaan de nieuwsbrief. Of door telefonisch of per email contact met ons op te nemen.
Contact opnemen
Uw persoonsgegevens die u aan ons verstrekt heeft worden opgeslagen in Bever Powerall. Deze gegevens worden bewaard voor onbepaalde tijd. Zie onder het kopje Uw Rechten wat uw rechten zijn. Onze mails aan ons gestuurd worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
Analytics
De gegevens die Google Analytics via de website verzameld zijn anoniem, dus niet gebonden aan persoonsgegevens. De gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Uw rechten


Recht op inzage
U hebt het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV zijn vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen met Huub Sanderink Landbouwmechanisate BV. Hierna krijgt u een overzicht van uw gegevens.
Recht op rectificatie
Kloppen uw gegevens niet? Of zijn ze in de tijd gewijzigd? U hebt het recht om die te laten rectificeren door Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV. Uw gegevens omtrent de nieuwsbrief kunt u aanpassen via de daarvoor bestemde link onderaan elke mail.
Recht op overdracht
Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV opgeslagen liggen in het geval van een overstap naar een andere partij of dienst, dan heb u het recht op overdracht. Hierbij dient Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.
Recht op wissen van gegevens
Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Huub Sanderink Landbouwmechanisatie vastgelegd zijn? Dan heb u het recht op het laten wissen van uw gegevens.
Recht op het indienen van een klacht
U hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als u vindt dat Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.
Recht op stop gegevensgebruik
Wilt u niet dat Huub Sanderink Landbouwmechanisatie uw gegevens gebruikt? Dan hebt u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@huubsanderink.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang. Namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV via email of persoonlijk. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw emailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die u hebt gedeeld via Huub Sanderink Landbouwmechanisatie met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd. Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.