Bel direct!
0541-291782

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Wat begonnen is in de begin jaren van de 20ste eeuw als smid, is uitgegroeid tot wat Huub Sanderink Landbouwmechanisatie nu is. Op dit moment opereert het bedrijf voor de veehouderij, de loonwerkers en de groentechniek. Wij voorzien bedrijven en particulieren van A-merken, en verlenen de service voor advies, onderhoud en reparatie, zodat de klant met een gerust hart zijn werkzaamheden kan doen.

Wie zijn wij

Wij zijn een mechanisatiebedrijf gevestigd in Ootmarsum.
De werkplaats telt 5 monteurs.
Vader en zoon regelen de koop en verkoop.
En moeders regelt het administratieve gedeelte.

Wat wij doen


-Verkoop, en export van nieuwe en gebruikte machines
-Onderhoud
-Reparatie
-Keuren (o.a. trekkers, heftrucks, handgereedschap, elektrisch gereedschap
-Service op locatie
-Storing zoeken
-Verhuur

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij verzorgen de aanschaf, onderhoud, keuren en reparatie van trekkers, shovels, landbouwmachines en tuin- en park machines. Voor een greep uit ons assortiment, kunt u deze website doorbladeren. Wij rekenen normale prijzen voor onze producten en services.

Eenkloppende onderdelen voorraad zorgt ervoor dat onze klanten snel geholpen zijn. Daarnaast hebben wij een goed netwerk, waardoor wij binnen een dag de gewenste onderdelen ontvangen. Hierdoor kunnen onze klanten hun werk snel voortzetten.

Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar, zodat u zonder zorgen uw werk kunt uitvoeren. Mocht er iets kapot gaan, dan zorgen wij ervoor dat ditsnel wordt opgelost.