Bel direct!
0541-291782

Financiering

Financiering

Wilt u graag een machine kopen via een lease? Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden per merk en machine.

Massey Ferguson trekkers of landbouwmachines

Massey Ferguson heeft in samenwerking met De Lage Landen (DLL) een lease maatschappij opgezet, genaamd AGCO Finance. Deze leasemaatschappij maakt het mogelijk dat u als koper, gebruik kunt maken van aantrekkelijke leasetarieven (vanaf 0%, voor 2 jaar, bij 25% aanbetaling). Dit houdt in dat u een deel van de nieuwwaarde aan dient te betalen, en de rest wordt gefinancierd. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen Operational Lease en Financial Lease. Bij Operational Lease blijft de machine ten all tijde eigendom van AGCO Finance. Bij Financial Lease komt de machine vanaf dag één bij u op de balans, en dus uw eigendom zijn. Zo geniet u van alle subsidies en aftrekregelingen die meespelen bij de aanschaf van een nieuwe machine. Bij een Financial Lease geschiedt de juridische overschrijving aan het einde van de looptijd.

Giant shovels

Tobroco, de producent van Giant shovels, werkt nauw samen met BNP-Paribas, om de shovels tegen aantrekkelijke tarieven te financieren. In de meeste gevallen kan de ingeruilde shovel als aanbetaling dienen. Voor een lease via BNP-Paribas, betaald u eenmalige kosten rond de €700-€900, waarnaar u gebruikt kunt maken van een lease met maar 0.99% rente bij een looptijd van 3 jaar. Bij het leasen van een shovel zal de shovel bij u op de balans komen te staan, en uw eigendom zijn. Hierdoor komt u nog steeds in aanmerking voor de MIA regeling, en kleininvesteringsaftrek.

Kuhn machines

Kuhn werkt net als Giant, nauw samen met BNP-Paribas. De opstartkosten voor een lease via Kuhn zijn zo rond de €500-€700. Het laagste rentetarief is 0.99% en geldt voor 2 jaar. Bij een langere looptijd zal de rente hoger zijn.

Overig

Bij elke financiering geldt dat diegene die een lease wil afsluiten, getoets zal worden. Over het algemeen zal dit geen problemen geven.

Voor elk type machine is er een financiering op maat te maken. Vaak tegen aantrekkelijker rentes dan u bij de bank krijgt. Betaal dus niet teveel, en neem contact met ons op voor meer informatie.