Bel direct!
0541-291782
De huidige generatie MF trekkers onderscheiden zich door hun zuinige motoren, geavanceerde transmissies en geweldige cabinecomfort. En wellicht het allerbelangrijkste: Massey Ferguson heeft een gunstige inruilwaarde waardoor het een zeer rendebale investering voor akkerbouwers, veehouders, loonwerkers en voor ondernemers in de aannemerij is.
Massey Ferguson is het bestverkochte trekkermerk ter wereld. De producten worden geproduceerd in 18 verschillende landen en verkocht in maar liefst 140 landen. Sinds 1962 is Massey Ferguson elk jaar het best verkopende trekkermerk geweest. Wij zijn met trots Massey Ferguson Dealer!
De Massey Ferguson TH serie verreikers behoren tot het complete pakket machines voor de landbouw, over de gehele wereld. Elk model van de nieuwe Massey Ferguson verreiker serie levert hoge prestaties wanneer u die het meest nodig heeft. De MF TH serie is een serieuze machine die al snel onmisbaar zal zijn op uw bedrijf. Massey Ferguson verreikers zijn er om uw werkzaamheden te verlichten.
Snelheid, wendbaarheid en kracht zijn enkele van de hoofdkenmerken waardoor dit de ideale veelzijdige partner voor uiteenlopende bedrijven is. Ze rijden 45km/h en laten andere merken achter zich. Deze verreikers zijn ontstaan in samenwerking met Doosan.
Massey Ferguson balenpersen.