Bel direct!
0541-291782

Prijs o.a

 • Omschrijving
 • Technische Specificaties
 • Opties
 • Foto's

Massey Ferguson

MF 7700 S Series

140 – 280 pk: Gegarandeerd genieten

De Massey Ferguson 7700S serie telt 9 verschillende modellen met een vermogen segment tussen de 140 en 280 pk. Al deze trekkers behoeven relatief weinig onderhoud, zijn erg efficiënt en overzichtelijk in gebruik, veilig en zeer zuinig. Alles wat je van een goede trekker verwacht. Deze Massey Ferguson trekkers zijn geschikt als boerderijtrekker en als trekker voor een loonbedrijf.

Motor


De MF 7700S serie telt louter zes cilinder diesel motoren. Zo zijn de MF 7714S; MF 7715S; MF 7716S; MF 7718S; MF 7719S, en de MF 7720S, uitgevoerd met een 6.6 liter AGCO Power dieselmotor. De zwaardere 7700S modellen, de MF 7722S, MF 7724S, en MF 7726S, worden gebouwd met een 7.4 liter AGCO Power dieselmotor. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de verschillende uitvoeringen. De trekkers zijn uitgevoerd met een booster, genaamd EPM, zodat ze 25 pk meer vermogen kunnen leveren mocht dit nodig zijn. Alle motoren in deze tractoren klasse voldoen aan de Tier 4 emissie normen, door hun lage brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen, in combinatie met een grote hefcapaciteit, en lage onderhoudskosten. U verdient uw trekker al terug doordat u hierop bespaart. De motoren zijn daarnaast uitgerust met het Selective Catalytic Reduction systeem, voor meer informatie, zie hier.

Versnellingbak

Er zijn maar twee modellen in deze serie die uitgevoerd kunnen worden met een Dyna–4 transmissie, namelijk de Massey Ferguson 7714S en de 7715S. Trekkers uitgerust met een Dyna4 transmissie, kunnen vier trappen onderlast schakelen. Dit onderlast schakelen kan tijdens transport, maar ook tijdens werkzaamheden. Daarnaast kan de trekker geschakeld worden in vier groepen, via een groepenbak, hierdoor komt het totaal uit op 16 verschillende versnellingen. Door een omkeerbak, die geschakeld wordt via een power shuttle, kan er gemakkelijk gewisseld worden van vooruit naar achteruit en andersom. De 16 versnellingen zorgen ervoor dat er een snelheidsbereik gehaald kan worden tussen de 1.8 en 50 kilometer. Onderstaande grafiek toont een duidelijk overzicht van de verschillende snelheden. Het veldgebied ligt voor de meeste toepassingen tussen de 4 tot en 12 kilometer.

Vanaf de Massey Ferguson 7715S tot en met de 7726S, kunnen de trekkers uitgerust worden met een Dyna–6 transmissie, of een Dyna–VT. De Dyna–6 is een zes trappen bak, die onderlast omhoog of omlaag kan schakelen. Deze tractoren hebben ook een vier traps groepenbak, en een omkeerinrichting. Hierdoor hebben de trekkers uitgevoerd met een Dyna6, 24 versnellingen vooruit en 24 versnellingen achteruit. Onderstaande grafiek toont een duidelijk overzicht van het werkgebied en minimale en maximale snelheden.


Naast de vier en zes traps transmissies, is er de DynaVT, oftewel variomatic. Dit is een continu variabele transmissie, met andere woorden traploze transmissie. Daarnaast zijn deze tractoren uitgevoerd met een twee traps groepenbak, zodat u het juiste koppel kunt behalen voor de desbetreffende agrarische doeleinden. Door de geavanceerde technologie van deze versnellingsbak is het mogelijk om snelheden te behalen van 0.03 tot 50 kilometer per uur. De trekker in combinatie met een DynaVT is te bedienen met een pedaal of een hendel, dit stelt u zelf in. De Dyna4, Dyna6 en DynaVT, kunnen allen als 40 km/h en 50 km/h uitvoering verkregen worden. Dit wordt gedaan omdat de wetgeving u verplicht om bij een 50 km/h luchtgeveerde remmen, en vaste of zwaardere velgen te hebben. Een 40 km/h tractor voldoet met voordeliger natte schijvenremmen en verstelbare velgen. Hierop kunt u dus kosten besparen.

Cabine en interieur

De cabines op de MF tractoren zorgen voor het beste comfort. Ze hebben een makkelijke instap door de wijde portieren en praktische trap. De cabine geeft u een goed zicht op de werktuigen aan de voor en achterzijde van de trekker. Elke cabine is uitgerust met cabinevering, die de trillingen tijdens het rijden dempt. Optioneel is een verstelbare cabinevering, hierbij stelt uzelf de hardheid in van de vering. Het geluidsniveau binnen de cabine is zeer laag. Door het ergonomisch ontwerp heeft u de bedieningsknoppen, poken, en schermen binnen handbereik. Het geïntegreerde kleurenscherm in het dashboard geeft informatie weer van de trekker, zoals het bewerkte oppervlakte, de gereden afstand, het brandstofverbruik en de motortemperatuur. Daarnaast zijn de trekkers uitgevoerd met radio-, cd-speler, en USB aansluiting. Als optie is er een radio met een Bluetooth verbinding verkrijgbaar is. Het dak van de cabine is leverbaar met, en zonder luik, of doorschijnend dak waar men aan de voorzijde doorheen kunt kijken.

Als het gaat om het interieur maakt u keuze uit drie opties, de Essential, de Efficient, en de Exclusive. De Essential is een simpele, doch complete cabine. Deze uitvoering bevat bijvoorbeeld mechanische regelbare ventielen, een versnellingshendel waarmee u kunt schakelen tussen versnellingen, elektronische bediening van hefinrichting, elektronische diepteregelaar, en airconditioning. Mechanische cabinevering en geïntegreerde fronthef zijn optioneel bij dit model. Als tweede de Efficient heeft daarentegen twee elektrisch regelbare en twee mechanisch regelbare ventielen. Ze zijn standaard uitgerust met mechanische cabinevering. Een groot voordeel bij de Efficient cabines, is dat ze uitgerust kunnen worden met een fronthef, die bestuurd kan worden via een handige joystick. Een andere optie is het Datatronic controle paneel. In het kort is dit een computer die functies registreert zodat deze later automatisch opgeroepen kunnen worden door de bestuurder. Hierdoor kunt u allerlei verrichtingen automatisch laten verlopen. Verder kan met een Datatronic gegevens afgelezen en ingesteld worden met betrekking tot motor, transmissie en hydrauliek. Voor meer informatie vraag één van onze medewerkers of zie de brochure onderaan deze pagina. Als laatste de Exclusive cabine, deze heeft vier elektronisch bedienbare regelventielen met tiptoets bediening. Een groot gemak in deze cabines zijn de geïntegreerde multifunctionele joystick, waar men meerdere functies tegelijkertijd mee kan bedienen. Het Datatronic controle paneel is standaard gemonteerd in deze modellen.

Voorlader

De MF FL serie voorladers is perfect voor de 7700S modellen. In het verlengde van de armleuning van de stoel wordt een joystick gemonteerd. Hiermee kunt u de voorlader bedienen, een derde en vierde functie van de voorlader, en de voor of achteruit schakelen. Optioneel kunnen de tractoren uitgevoerd worden met SpeedSteer, dit houdt in dat de u sneller kunt wenden met minder stuurbewegingen. De hefcapaciteit bij de draai pen varieert van 2280 kilogram (MF 961) tot 3930 kilogram (MF 988). Op 800 millimeter van de draai pen is de hefcapaciteit van 1360 tot 3340 kilogram, afhankelijk van de voorlader. De terugrolkracht, oftewel de kiplast,  op 800 millimeter van de draai pen lopen uiteen van 3360 tot 4460 kilogram. De hefhoogte wisselt van 4.25 meter tot 4.95 meter.

Hefinrichting

De 3-punts hefinrichting heeft een capaciteit tot 9950 kg, en heeft automatische stabilisatoren. Daarnaast zijn er vier of vijf dubbel werkende hydraulische ventielen beschikbaar, afhankelijk van uw keuze. De Essential bevat een hoge druk pomp die 58 liter per minuut aan de regelventielen en hef levert. Daarnaast is een dubbele pomp optioneel zodat er 100 liter per minuut gebruikt kan worden. Verder zijn op enkele modellen een load-sensing systeem gemonteerd worden vanuit de fabriek met een 110, 150 of 190 liter pomp. Een load-sensing systeem levert en hogere oliestroom bij een lager toerental van de motor, zodat er brandstof bespaart kan worden. De drie-punts hefinrichting is uitgerust met dansonderdrukking, zodat het comfort verbeterd en schade aan hefinrichting wordt voorkomen. Bij de tractor kunt u kiezen voor een trekhaak, trekknobbel, oppikhaak, wagenkoppeling, of een K80 kogel. Hierdoor kunt u elk werktuig achter u machine koppelen.
De aftakas heeft twee snelheden, namelijk 540, en 1000 toeren per minuut. Bij een motortoerental van 2000 toeren per minuut wordt het maximum vermogen van de aftakas bereikt. Voor minder zware arbeid is er ook de optie om de aftakas in een eco stand te zetten zodat bij een motor toerental van 1550 toeren al de 540 en 1000 behaald kunnen worden. Dit levert een aanzienlijke brandstof besparing op. Het geluidsniveau in de trekker is hierdoor minimaal. De aftakas kan automatisch uitgeschakeld worden bij het opheffen van hef.

Fronthef

Optioneel kunnen deze tractoren uitgevoerd worden met geïntegreerde fronthef. De fronthef wordt binnen in de trekker bediend met een joystick. Met deze joystick kunt u ook schakelen tussen voor en achteruit via een simpele druk op de knop. In de fronthef kunt u frontgewichten, een monoblok frontgewicht, of één van uw werktuigen hangen, bijvoorbeeld een maaier. Een frontgewicht in de fronthef zorgt bij verschillende agrarische werkzaamheden voor een verhoogde tractiecapaciteit. De capaciteit van de frontheft reikt tot 4000 kilogram. De voorzijde kan maximaal met twee regelventielen uitgevoerd worden, met daarnaast een apart fronthef ventiel. De optionele aftakas aan de voorzijde van de trekker kan 1000 toeren per minuut behalen.

De tractor


De kleine tractoren uit de MF 7700S (tot MF 7718S) hebben een wielbasis van 2.88 meter, de grotere tractoren hebben een lengte wielbasis van 3 meter. Deze lange wielbasis geeft optimale stabiliteit wanneer u werkt met zware werktuigen, maar ook zonder werktuigen. De MF trekkers hebben een kleine draaicirkel zodat u scherper kunt sturen. Ze zijn allen uitgerust met 4WD (vierwiel aangedreven) en differentieelslot voor een betere tractie op het land. Het differentieelslot kan automatisch in en uitgeschakeld worden in het veld. Wanneer u dan de hef laat zakken schakelt het differentieelslot in, en bij opheffen wordt het differentieel slot opgeheven.

Het Huub Sanderink team

Bij ons kunt u Massey Ferguson trekkers kopen. Wij leveren u daarnaast garantie, doen voor u het onderhoud, en voeren eventuele reparaties uit. Het team van Huub Sanderink streeft ernaar u een snelle service te bieden, zodat u met een gerust hart uw werkzaamheden uit kan voeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze Massey Ferguson, laat het ons weten via de email, onderstaande contact formulier, of via de telefoon 06 – 5435 5135. Wij zijn u graag van dienst.Trekker van Huub Sanderink LMB

Verschillende typen:
Zes cilinder dieselmotoren (6,6 liter)
Massey Ferguson 7714S (140pk - 165pk)
Massey Ferguson 7715S (150pk - 175pk)
Massey Ferguson 7716S (160pk - 185pk)
Massey Ferguson 7718S (175pk - 200pk)
Massey Ferguson 7720S (200pk - 225pk)
Zes cilinder dieselmotoren (7,4 liter)
Massey Ferguson 7722S (215pk - 240pk)
Massey Ferguson 7724S (240pk - 260pk)
Massey Ferguson 7726S (255pk - 280pk)


Trekker
Merk: Massey Ferguson
Type: 7700 S series
Vermogen: 140 - 280 pk
Transmissie: Dyna-4, Dyna-6, Dyna-VT

Trekker van Huub Sanderink

Verschillende typen:
Zes cilinder dieselmotoren (6,6 liter)
Massey Ferguson 7714S (140pk - 165pk)
Massey Ferguson 7715S (150pk - 175pk)
Massey Ferguson 7716S (160pk - 185pk)
Massey Ferguson 7718S (175pk - 200pk)
Massey Ferguson 7720S (200pk - 225pk)
Zes cilinder dieselmotoren (7,4 liter)
Massey Ferguson 7722S (215pk - 240pk)
Massey Ferguson 7724S (240pk - 260pk)
Massey Ferguson 7726S (255pk - 280pk)


Logo Massey Ferguson

Huub Sanderink uw Massey Ferguson dealer

 • 7700.gif
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker (18)
 • Massey Ferguson 7700s Series Trekker
 • Massey Ferguson 7700s Series Trekker
 • Massey Ferguson Mf 7700s 280pk Trekker
 • Massey Ferguson Mf 7700s 280pk Trekker
 • Massey Ferguson MF7700S Trekker
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker (12)
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker (13)
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker (15)
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker (16)
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker (19)
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker
 • Massey Ferguson MF7715S Trekker
 • Massey Ferguson MF7720S Trekker
 • Massey Ferguson MF7722S Trekker
 • Massey Ferguson MF7722S Trekker
 • Massey Ferguson MF7722S Trekker
 • Massey Ferguson MF7722S Trekker
 • Massey Ferguson MF7722S Trekker
 • Massey Ferguson MF7726S Trekker
 • Massey Ferguson MF7726S Trekker

140 – 280 pk: Gegarandeerd genieten

De Massey Ferguson 7700S serie telt 9 verschillende modellen met een vermogen segment tussen de 140 en 280 pk. Al deze trekkers behoeven relatief weinig onderhoud, zijn erg efficiënt en overzichtelijk in gebruik, veilig en zeer zuinig. Alles wat je van een goede trekker verwacht. Deze Massey Ferguson trekkers zijn geschikt als boerderijtrekker en als trekker voor een loonbedrijf.

Motor


De MF 7700S serie telt louter zes cilinder diesel motoren. Zo zijn de MF 7714S; MF 7715S; MF 7716S; MF 7718S; MF 7719S, en de MF 7720S, uitgevoerd met een 6.6 liter AGCO Power dieselmotor. De zwaardere 7700S modellen, de MF 7722S, MF 7724S, en MF 7726S, worden gebouwd met een 7.4 liter AGCO Power dieselmotor. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de verschillende uitvoeringen. De trekkers zijn uitgevoerd met een booster, genaamd EPM, zodat ze 25 pk meer vermogen kunnen leveren mocht dit nodig zijn. Alle motoren in deze tractoren klasse voldoen aan de Tier 4 emissie normen, door hun lage brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen, in combinatie met een grote hefcapaciteit, en lage onderhoudskosten. U verdient uw trekker al terug doordat u hierop bespaart. De motoren zijn daarnaast uitgerust met het Selective Catalytic Reduction systeem, voor meer informatie, zie hier.

Versnellingbak

Er zijn maar twee modellen in deze serie die uitgevoerd kunnen worden met een Dyna–4 transmissie, namelijk de Massey Ferguson 7714S en de 7715S. Trekkers uitgerust met een Dyna4 transmissie, kunnen vier trappen onderlast schakelen. Dit onderlast schakelen kan tijdens transport, maar ook tijdens werkzaamheden. Daarnaast kan de trekker geschakeld worden in vier groepen, via een groepenbak, hierdoor komt het totaal uit op 16 verschillende versnellingen. Door een omkeerbak, die geschakeld wordt via een power shuttle, kan er gemakkelijk gewisseld worden van vooruit naar achteruit en andersom. De 16 versnellingen zorgen ervoor dat er een snelheidsbereik gehaald kan worden tussen de 1.8 en 50 kilometer. Onderstaande grafiek toont een duidelijk overzicht van de verschillende snelheden. Het veldgebied ligt voor de meeste toepassingen tussen de 4 tot en 12 kilometer.

Vanaf de Massey Ferguson 7715S tot en met de 7726S, kunnen de trekkers uitgerust worden met een Dyna–6 transmissie, of een Dyna–VT. De Dyna–6 is een zes trappen bak, die onderlast omhoog of omlaag kan schakelen. Deze tractoren hebben ook een vier traps groepenbak, en een omkeerinrichting. Hierdoor hebben de trekkers uitgevoerd met een Dyna6, 24 versnellingen vooruit en 24 versnellingen achteruit. Onderstaande grafiek toont een duidelijk overzicht van het werkgebied en minimale en maximale snelheden.


Naast de vier en zes traps transmissies, is er de DynaVT, oftewel variomatic. Dit is een continu variabele transmissie, met andere woorden traploze transmissie. Daarnaast zijn deze tractoren uitgevoerd met een twee traps groepenbak, zodat u het juiste koppel kunt behalen voor de desbetreffende agrarische doeleinden. Door de geavanceerde technologie van deze versnellingsbak is het mogelijk om snelheden te behalen van 0.03 tot 50 kilometer per uur. De trekker in combinatie met een DynaVT is te bedienen met een pedaal of een hendel, dit stelt u zelf in. De Dyna4, Dyna6 en DynaVT, kunnen allen als 40 km/h en 50 km/h uitvoering verkregen worden. Dit wordt gedaan omdat de wetgeving u verplicht om bij een 50 km/h luchtgeveerde remmen, en vaste of zwaardere velgen te hebben. Een 40 km/h tractor voldoet met voordeliger natte schijvenremmen en verstelbare velgen. Hierop kunt u dus kosten besparen.

Cabine en interieur

De cabines op de MF tractoren zorgen voor het beste comfort. Ze hebben een makkelijke instap door de wijde portieren en praktische trap. De cabine geeft u een goed zicht op de werktuigen aan de voor en achterzijde van de trekker. Elke cabine is uitgerust met cabinevering, die de trillingen tijdens het rijden dempt. Optioneel is een verstelbare cabinevering, hierbij stelt uzelf de hardheid in van de vering. Het geluidsniveau binnen de cabine is zeer laag. Door het ergonomisch ontwerp heeft u de bedieningsknoppen, poken, en schermen binnen handbereik. Het geïntegreerde kleurenscherm in het dashboard geeft informatie weer van de trekker, zoals het bewerkte oppervlakte, de gereden afstand, het brandstofverbruik en de motortemperatuur. Daarnaast zijn de trekkers uitgevoerd met radio-, cd-speler, en USB aansluiting. Als optie is er een radio met een Bluetooth verbinding verkrijgbaar is. Het dak van de cabine is leverbaar met, en zonder luik, of doorschijnend dak waar men aan de voorzijde doorheen kunt kijken.

Als het gaat om het interieur maakt u keuze uit drie opties, de Essential, de Efficient, en de Exclusive. De Essential is een simpele, doch complete cabine. Deze uitvoering bevat bijvoorbeeld mechanische regelbare ventielen, een versnellingshendel waarmee u kunt schakelen tussen versnellingen, elektronische bediening van hefinrichting, elektronische diepteregelaar, en airconditioning. Mechanische cabinevering en geïntegreerde fronthef zijn optioneel bij dit model. Als tweede de Efficient heeft daarentegen twee elektrisch regelbare en twee mechanisch regelbare ventielen. Ze zijn standaard uitgerust met mechanische cabinevering. Een groot voordeel bij de Efficient cabines, is dat ze uitgerust kunnen worden met een fronthef, die bestuurd kan worden via een handige joystick. Een andere optie is het Datatronic controle paneel. In het kort is dit een computer die functies registreert zodat deze later automatisch opgeroepen kunnen worden door de bestuurder. Hierdoor kunt u allerlei verrichtingen automatisch laten verlopen. Verder kan met een Datatronic gegevens afgelezen en ingesteld worden met betrekking tot motor, transmissie en hydrauliek. Voor meer informatie vraag één van onze medewerkers of zie de brochure onderaan deze pagina. Als laatste de Exclusive cabine, deze heeft vier elektronisch bedienbare regelventielen met tiptoets bediening. Een groot gemak in deze cabines zijn de geïntegreerde multifunctionele joystick, waar men meerdere functies tegelijkertijd mee kan bedienen. Het Datatronic controle paneel is standaard gemonteerd in deze modellen.

Voorlader

De MF FL serie voorladers is perfect voor de 7700S modellen. In het verlengde van de armleuning van de stoel wordt een joystick gemonteerd. Hiermee kunt u de voorlader bedienen, een derde en vierde functie van de voorlader, en de voor of achteruit schakelen. Optioneel kunnen de tractoren uitgevoerd worden met SpeedSteer, dit houdt in dat de u sneller kunt wenden met minder stuurbewegingen. De hefcapaciteit bij de draai pen varieert van 2280 kilogram (MF 961) tot 3930 kilogram (MF 988). Op 800 millimeter van de draai pen is de hefcapaciteit van 1360 tot 3340 kilogram, afhankelijk van de voorlader. De terugrolkracht, oftewel de kiplast,  op 800 millimeter van de draai pen lopen uiteen van 3360 tot 4460 kilogram. De hefhoogte wisselt van 4.25 meter tot 4.95 meter.

Hefinrichting

De 3-punts hefinrichting heeft een capaciteit tot 9950 kg, en heeft automatische stabilisatoren. Daarnaast zijn er vier of vijf dubbel werkende hydraulische ventielen beschikbaar, afhankelijk van uw keuze. De Essential bevat een hoge druk pomp die 58 liter per minuut aan de regelventielen en hef levert. Daarnaast is een dubbele pomp optioneel zodat er 100 liter per minuut gebruikt kan worden. Verder zijn op enkele modellen een load-sensing systeem gemonteerd worden vanuit de fabriek met een 110, 150 of 190 liter pomp. Een load-sensing systeem levert en hogere oliestroom bij een lager toerental van de motor, zodat er brandstof bespaart kan worden. De drie-punts hefinrichting is uitgerust met dansonderdrukking, zodat het comfort verbeterd en schade aan hefinrichting wordt voorkomen. Bij de tractor kunt u kiezen voor een trekhaak, trekknobbel, oppikhaak, wagenkoppeling, of een K80 kogel. Hierdoor kunt u elk werktuig achter u machine koppelen.
De aftakas heeft twee snelheden, namelijk 540, en 1000 toeren per minuut. Bij een motortoerental van 2000 toeren per minuut wordt het maximum vermogen van de aftakas bereikt. Voor minder zware arbeid is er ook de optie om de aftakas in een eco stand te zetten zodat bij een motor toerental van 1550 toeren al de 540 en 1000 behaald kunnen worden. Dit levert een aanzienlijke brandstof besparing op. Het geluidsniveau in de trekker is hierdoor minimaal. De aftakas kan automatisch uitgeschakeld worden bij het opheffen van hef.

Fronthef

Optioneel kunnen deze tractoren uitgevoerd worden met geïntegreerde fronthef. De fronthef wordt binnen in de trekker bediend met een joystick. Met deze joystick kunt u ook schakelen tussen voor en achteruit via een simpele druk op de knop. In de fronthef kunt u frontgewichten, een monoblok frontgewicht, of één van uw werktuigen hangen, bijvoorbeeld een maaier. Een frontgewicht in de fronthef zorgt bij verschillende agrarische werkzaamheden voor een verhoogde tractiecapaciteit. De capaciteit van de frontheft reikt tot 4000 kilogram. De voorzijde kan maximaal met twee regelventielen uitgevoerd worden, met daarnaast een apart fronthef ventiel. De optionele aftakas aan de voorzijde van de trekker kan 1000 toeren per minuut behalen.

De tractor


De kleine tractoren uit de MF 7700S (tot MF 7718S) hebben een wielbasis van 2.88 meter, de grotere tractoren hebben een lengte wielbasis van 3 meter. Deze lange wielbasis geeft optimale stabiliteit wanneer u werkt met zware werktuigen, maar ook zonder werktuigen. De MF trekkers hebben een kleine draaicirkel zodat u scherper kunt sturen. Ze zijn allen uitgerust met 4WD (vierwiel aangedreven) en differentieelslot voor een betere tractie op het land. Het differentieelslot kan automatisch in en uitgeschakeld worden in het veld. Wanneer u dan de hef laat zakken schakelt het differentieelslot in, en bij opheffen wordt het differentieel slot opgeheven.

Het Huub Sanderink team

Bij ons kunt u Massey Ferguson trekkers kopen. Wij leveren u daarnaast garantie, doen voor u het onderhoud, en voeren eventuele reparaties uit. Het team van Huub Sanderink streeft ernaar u een snelle service te bieden, zodat u met een gerust hart uw werkzaamheden uit kan voeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze Massey Ferguson, laat het ons weten via de email, onderstaande contact formulier, of via de telefoon 06 – 5435 5135. Wij zijn u graag van dienst.Trekker van Huub Sanderink LMB

Verschillende typen:
Zes cilinder dieselmotoren (6,6 liter)
Massey Ferguson 7714S (140pk - 165pk)
Massey Ferguson 7715S (150pk - 175pk)
Massey Ferguson 7716S (160pk - 185pk)
Massey Ferguson 7718S (175pk - 200pk)
Massey Ferguson 7720S (200pk - 225pk)
Zes cilinder dieselmotoren (7,4 liter)
Massey Ferguson 7722S (215pk - 240pk)
Massey Ferguson 7724S (240pk - 260pk)
Massey Ferguson 7726S (255pk - 280pk)Contact


zie www.lmbveldman.nl