Bel direct!
0541-291782

Tips en Beloning

Tips en Beloning

Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV is ontvankelijk voor tips die leiden tot nieuwe verkopen. Mocht u iemand weten die een machine zoekt, laat het ons dan weten en u zult hiervoor een beloning van ons krijgen

Tips indienen

Via het contactformulier hiernaast kunt u uw tips indienen. Huub Sanderink Landbouwmechanisatie BV gaat met zorg om met de informatie die u aan ons verstrekt. De tipgever zal anoniem blijven. Noot: mochten er meer dan twee tipverstrekkers zijn met dezelfde tip, dan wordt in de meeste gevallen enkel de eerste tipverstrekker beloond.

Tips die leiden naar een afgeronde verkoop

De tips die beloond worden zijn de tips die daadwerkelijk zorgen voor een afgeronde verkoop. Mocht de koop niet doorgaan om de één of andere reden, dan zullen wij u niet compenseren met een beloning.

Waarom?

U zult zich waarschijnlijk afvragen waarom Huub Sanderink Landbouwmechanisatie het tip-en-beloning-systeem in het leven heeft geroepen. De voornaamste reden hiervoor is dat we op deze manier de kosten laag kunnen houden (voor u). We zijn op deze manier minder genoodzaakt om ieder van u individueel te bezoeken. Daarnaast draagt dit systeem bij aan een beter milieu, opdat wij niet doelloos rond rijden en brandstof verstoken.

Beloning

De hoogte van de beloning is afhankelijk van het te kopen product. Hieronder de beloningstructuur:

Aanschafprijs machine:
500-2500 EURO
2500-10000 EURO
25000-50000 EURO
>50000 EURO
 
Beloning á:
25 EURO
50 EURO
100 EURO
250 EURO
 


Tipformulier