Bel direct!
0541-291782
TUIN- & PARKMACHINES
Huub Sanderink levert hoge kwaliteit machines voor het onderhoud van uw tuin. Daarnaast staat Huub Sanderink garant voor een goede service, zodat u zorgeloos kunt werken.
Hieronder vindt u een selectie van ons aanbod. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons in de showroom.


Stiga is onderdeel van GGP, een toonaangevende fabrikant van tuinproducten in Europa en daarbuiten. Stiga staat voor hoge kwaliteit, innovatie, en technologie. Klanten hechten veel waarde aan haar producten en diensten, zoals aangetoond door langdurige relaties gesmeed met een gediversifieerd klantenbestand. Vandaag de dag verkoopt GGP meer dan een miljoen producten per jaar en geniet een omzet van EUR 480 miljoen.
GGP heeft haar hoofdkantoor in Castelfranco Veneto, Italië in de buurt van Venetië, en zijn 13 dochterondernemingen in Europa. De productie basis is verspreid over Italië, Slowakije en China, samen goed voor 1550 werknemers wereldwijd.
Efco, de Italiaanse tuinmachineleverancier, fabrikant van een zeer breed pakket tuinmachines en accessoires. Deze tuinmachines zijn er voor zowel de particuliere- als de professionele gebruiker.
Efco volgt nauwgezet de ontwikkelingen op de wereldmarkt en stelt de wensen van de gebruiker centraal bij het ontwerpen van haar producten. Door de technologische mogelijkheden in haar fabricageprocessen is zij in staat zeer goed gekwalificeerde producten te leveren.
Om trekkers te wassen, landbouwmachines te reinigen, of de stal schoon te maken, is een hogedruk reiniger onmisbaar. Nilfisk ontwikkeld hogedruk- en warmwaterreinigers, tegen een zachte prijs.
De druk is in te stellen met een draaiknop op de lans. En de temperatuur kan men regelen met een knop op de machine zelf. Als optie kan de Nilfisk reiniger uitgevoerd worden met een slanghaspel.
« Logo Stiga
« Logo Efco
« Logo Nilfisk
« Logo Tielburger